Világítás

"Az okos intézmény fogalma számunkra azt jelenti, hogy az épület energiatakarékossági és költséghatékonysági elvárásoknak egyaránt feleljen meg, míg használóinak nyújtson kényelmi funkciókat."

Fényerő-szabályozás

Fénymérők segítségével munkánk folyamán a világítási fényerő folyamatosan kompenzál annak érdekében, hogy a szemünket kímélje.

Automatizált figyelő rendszer. Mozgásérzékelő, kültéri és beltéri világításvezérlés

Ha az óvodában vagy iskolában sok a gyerek és szaladgálnak egyik helyről a másikra, teljesen normális, ha mindenütt égnek a fények az adott intézményi épületben. Spóroljon az energiával és a kiadásokkal! A rendszer szenzorok segítségével feltérképezi azokat a területeket, ahol mozgás van, és ott annak megfelelően szabályozza a világítást, hogy a lehető legjobb energiahatékonyságot hozza ki az épületből.

Képzelje el, hogy nem kell kapcsolgatnia a fényeket folyton, mert a fények követik az útvonalát! Ugye milyen kényelmes és gazdaságos megoldás?

Nincs felkapcsolva hagyott világítás

Amint elhagyja az épületet, a rendszer automatikusan lekapcsolja a világítást minden helyiségben.

Napkelte és napnyugta szinkronizálás

Nincs szükség alkonykapcsolóra, hiszen a rendszer tudja percre pontosan mikor van napkelte és napnyugta, amelyhez igazítani tudja kültéri és beltéri világításait is.

Okostelefonokról és tabletekről egyszerű és átlátható módon irányítható az irodád

A nagyfogyasztású eszközök csak akkor lépnek működésbe, ha ténylegesen szükség is van rájuk. Nincs szükség egész napos klímázásra vagy fűtésre, nincs égve felejtett villany vagy nyitva hagyott ablak.