Referenciák

Szendehely, Német Nemzetiségi Általános Iskola tantermeinek hőmérsékletszabályozása, fényszabályozás az okos intézményben mozgásérzékelőkkel.

A mozgásérzékelők szolgáltatják a szükséges világítást az adott napszaknak megfelelően és elkerülve azt, hogy napközben a folyosókon égjenek a lámpák amikor nincs mozgás.

Gödi Szivárvány Bölcsőde fűtéskorszerűsítése, nyílászárók ellenőrzése, első lépések az okos intézménnyé válás útján

21 db Smart termosztatikus radiátor fej került telepítésre az intézményben, melyek értékei kizárólag egy központi alkalmazáson keresztül módosíthatók. Így megelőzhető, hogy bárki elállítsa, ezáltal a fűtés nem tud kontroll nélkül működni és a központi vezérlő egység segítségével egységes hőmérséklet szabályozás érhető el.

Újhartyán város Polgármesteri Hivatalában két szinten 26 db radiátort kell és 16 db hűtő-fűtő klímát kell vezérelni.

Ez utóbbiakból 9 db WiFi-s volt, 7 db infravörös, mivel mindkét megoldás integrálható a rendszerbe.

"Az okos intézmény fogalma számunkra azt jelenti, hogy az épület energiatakarékossági és költséghatékonysági elvárásoknak egyaránt feleljen meg, míg használóinak nyújtson kényelmi funkciókat."

Okostelefonokról és tabletekről egyszerű és átlátható módon irányítható az Ön irodája

A nagyfogyasztású eszközök csak akkor lépnek működésbe, ha ténylegesen szükség is van rájuk. Nincs szükség egész napos klímázásra vagy fűtésre, nincs égve felejtett villany vagy nyitva hagyott ablak.