Öntözés

"Nem pazarlunk többé értékes perceket és energiát olyan tevékenységek ismétlésére, amiket automatikusan elvégez helyettünk az otthonunk"

Víz mennyiség szabályozás

Ne gondoljon a locsolásra, az időjárás figyelő rendszer megteszi Ön helyett

Egy impozáns kert gondozása fáradalmas munkával jár. Hangolja össze az öntözőrendszert az időjárás figyelőrendszerrel, mely automatikusan bekapcsolja a locsolófejeket amikor melegszik az idő és fennáll a kiszáradás veszélye.  

Meglévő öntözőrendszer okosítás

Meglévő öntözőrendszerét integráljuk az okos rendszerbe így automatizációkkal önhöz és időjárási viszonyokhoz igazítva fogja optimalizálni és költséghatékonnyá tenni öntözését

Egy megfelelően telepített okos otthon egyszerűbbé teszi a mindennapjainkat

Egy megfelelően telepített okos otthon segíti és egyszerűbbé teszi a mindennapjainkat, de ami a legfontosabb: minőségi időt takarít meg. Nem pazarlunk többé értékes perceket és energiát olyan tevékenységek ismétlésére, amiket automatikusan elvégez helyettünk az otthonunk.

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

Tervezéssel, felméréssel, kiépítéssel kapcsolatban keressen a hét bármely
 napján hétfőtől péntekig,  08:00 – 16:00-ig. 

Okostelefonokról és tabletekről egyszerű és átlátható módon irányítható az Ön otthona

A nagyfogyasztású eszközök csak akkor lépnek működésbe, ha ténylegesen szükség is van rájuk. Nincs szükség egész napos klímázásra vagy épp fűtésre, nincs égve felejtett villany vagy nyitva hagyott ablak.