Hűtés / Fűtés

"Az okos intézmény fogalma számunkra azt jelenti, hogy az épület energiatakarékossági és költséghatékonysági elvárásoknak egyaránt feleljen meg, míg használóinak nyújtson kényelmi funkciókat."

Páratartalom szabályozás

Tökéletes páratartalom

Az intézményi épület helyiségeinek a tökéletes páratartalom beállítása és a jó komfortérzet érdekében, vagy az esetleges penészedés elkerülése végett, az ütemező mód alkalmazásával csak azokat a helyiségeket fűtheti, amelyeket igazán használ.

Helyiségenkénti hőszabályozás

Szívesebben és hatékonyabban végzi munkáját egy komfortos irodában, ahol megfelelő a hőmérséklet és páratartalom. Az okos rendszer biztosítja az Önök számára az optimális beállításokat. A rendszer úgy optimalizálja a fűtést, hogy amikor lehetséges, a hatékonyabb, gazdaságosabb hőszivattyús rendszert részesíti előnyben. Amint a külső hőmérséklet annyira leesik, hogy a hőszivattyúval való fűtés hatékonysága kevésnek bizonyulna, akkor a rendszer átkapcsol gázfűtésre vagy más alternatív fűtési megoldásra.

Internetes termosztát vezérlés

Beállíthatja a hőmérsékletet akár távolról vagy a központi egység programján keresztül is, de akár kézzel eltekerve, mint egy hagyományos termosztát fejnél. Utána ez a beállítás megmarad. A hőmérséklet értékét a termosztát elején lévő kör színváltozása mutatja. Különböző színekhez különböző hőmérsékleti érték tartozik. Ezen felül a termosztáthoz illeszthető egy kisméretű hőmérő egység, melyet a helyiség bármely pontján elhelyezhet. Ezután az automatika gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

Időjárás állomás

Külső és belső hőmérséklet, páratartalom alapján optimalizált komfortos környezet szabályozása.

Motoros nyílászáró, redőny és függöny vezérlés

Költséghatékony megoldás, ha éjszaka vagy távollét esetén a redőnyök, zsaluziák lehúzott állapotban vannak, valamint a nyílászárók nyitott állapotára való figyelmeztetése vagy annak automatikus bezárása.

Szellőztetés során nincs fűtés, nincs pazarlás

Ideiglenes szellőztetés esetén a fűtés optimalizálása a legkisebb energiaveszteségre.

Okostelefonokról és tabletekről egyszerű és átlátható módon irányítható az irodád

A nagyfogyasztású eszközök csak akkor lépnek működésbe, ha ténylegesen szükség is van rájuk. Nincs szükség egész napos klímázásra vagy fűtésre, nincs égve felejtett villany vagy nyitva hagyott ablak.