Hűtés / Fűtés

"Nem pazarlunk többé értékes perceket és energiát olyan tevékenységek ismétlésére, amiket automatikusan elvégez helyettünk az otthonunk"

Páratartalom szabályozás

Kedvező páratartalom

A klímaberendezések elterjedésével mindennapjainkban sokszor érezzük száraznak a helyiségeink páratartalmát. Egy okos otthon rendszer erre is megoldást jelenthet, hiszen a nedvességérzékelővel összehangolt párásító berendezés azonnal kezelni tudja ezt a problémát.

Helyiségenkénti hőszabályozás

Kedvező melegség igény szerint

Szükségtelen az Ön otthonát teljes mértékben fűtenie! Az ütemező mód alkalmazással, csak az a helyiség vagy helyiségek fűthetők, ahol Ön éppen tartózkodik. Így energiahasználata fenntartható és költséghatékony lesz.

Hőmérséklet szabályozás

Melegség az Ön óhaja szerint 

Előfordulhat, hogy átmenetileg kicsit jobban fűtött helyiségre van szüksége, mint a korábban beállított hőfok? Esetleg olyan vendége érkezik, akiről tudjuk, hogy kedveli a melegebb közeget? Az általunk telepített rendszer segítségével az adott helyiségekben külön-külön is szabályozható a hőmérséklet (akár órákra vagy napokra), így amikor Ön és családja hazaérkezik vagy éppen vendéget vár, akkor nem éri kínos meglepetés.

Internetes termosztát vezérlés

Beállíthatja a hőmérsékletet akár távolról vagy a központi egység programján keresztül is, de akár kézzel eltekerve, mint egy hagyományos termosztát fejnél. Később ez a beállítás megmarad. A hőmérséklet értékét a termosztát elején lévő kör színváltozása mutatja. Különböző színekhez különböző hőmérsékleti érték tartozik. Ezen felül a termosztáthoz illeszthető egy kisméretű hőmérő egység, melyet a helység bármely pontján elhelyezhet. Ezután az automatika gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

Időjárás állomás

Külső és belső hőmérséklet, páratartalom alapján optimalizált komfortos környezet szabályozása.

Motoros nyílászáró, redőny és függöny vezérlés

Költséghatékony megoldás, ha éjszaka, vagy távollét esetén a redőnyök, zsaluziák lehúzott állapotban vannak, valamint a nyílászárók nyitott állapotára való figyelmeztetése vagy annak automatikus bezárása.

Szellőztetés során nincs fűtés

Ideiglenes szellőztetés esetén a fűtés optimalizálása a legkisebb energiaveszteségre.

Egy megfelelően telepített okos otthon egyszerűbbé teszi a mindennapjainkat

Egy megfelelően telepített okos otthon segíti és egyszerűbbé teszi a mindennapjainkat, de ami a legfontosabb: minőségi időt takarít meg. Nem pazarlunk többé értékes perceket és energiát olyan tevékenységek ismétlésére, amiket automatikusan elvégez helyettünk az otthonunk.

Okostelefonokról és tabletekről egyszerű és átlátható módon irányítható az Ön otthona

A nagyfogyasztású eszközök csak akkor lépnek működésbe, ha ténylegesen szükség van rájuk. Nincs szükség egész napos klímázásra vagy épp fűtésre, nincs égve felejtett villany vagy nyitva hagyott ablak.