Globomax Smart Control
A holnap energiatakarékos intézménye

Nagy öröm számomra, hogy ennyien megtiszteltek bennünket a MikroVoks brand 30 éves évfordulója alkalmából rendezett konferenciánkon. Vállalatunk mottója, hogy „Mi együtt fejlesztünk partnereinkkel”, ezért a napi egyeztetések mellett időről időre szervezünk találkozókat, hogy eszmét cseréljünk az önkormányzatok kihívásairól, megoldási lehetőségekről. Úgy gondolom, 2022 őszén sok kihívással kell szembenézniük az önkormányzatoknak, van miről beszélgetnünk.

A kiállításon láthatták, hogyan fejlődtek a szavazó pultok a szoftverrel együtt. Hogyan kapcsolódott a MikroVokshoz az élő közvetítéseket biztosító robotkamerás rendszerünk, a döntés előkészítő MikroDat rendszerünk. Vagy éppen a 2018-as konferenciáinkon bemutatott, és azóta nagyon gyorsan elterjedt, MikroText rendszerünk, ami hangfelvételből emberi beavatkozás nélkül írásos jegyzőkönyvet készít. Most pedig az energia válságra válaszul rohamléptekben fejlesztettük ki Globomax Smart Control rendszerünket. Engedjék meg, hogy néhány dián bemutassam a Globomax válaszát az energiaárrobbanásra.

Add meg itt a címsor szövegét

A hiedelemmel ellentétben a Lorem Ipsum nem véletlenszerû szöveg. Gyökerei egy Kr. E. 45-ös latin irodalmi klasszikushoz nyúlnak. Richarrd McClintock a virginiai Hampden-Sydney egyetem professzora kikereste az ismeretlenebb latin szavak közül az egyiket